Dialog

5 tanker om “Dialog

 1. Hej.

  Jeg ville gerne spørge om, hvor nødvendigt det er at have sivgade for at få støtte. Jeg er indforstået med, at der skal være tilgængelighed, men nu har jeg boet og opvokset her og tror ikke det er så smart med køretøj foran dørene ligegyldigt hvor meget man kan dæmpe på hastigheden. Derudover synes jeg det bliver rodet. Lad køretøj foregå et sted nemlig ned ved parkeringen. Synes jeg. Kan der ikke være andre alternativer? Eksempelvis bakker siden af trapperne så eksempelvis kørestol bruger kan kører op af. I dag er der kun to som ligger i hver sin ende ..

  Derudover så synes jeg at boliger med et toilet og et badeværelse ikke bør laves til et stort. Da der er nogen der har behov for to toiletter, hvor de så har den alternativ at de måske kan søge om det eller har det i forvejen i dag..

  God arbejdslyst med projektet :-)

  1. Hej Renée
   Tak for dit spørgsmål.
   Hovedreglen er at hvor der er oprindelige køkkener fra dengang Granparken blev bygget, bliver disse udskiftet til nye. Det samme gælder køkkener i tilgængelige boliger.
   Udskiftning betyder at alt inventar bliver udskiftet, både kabinetter og fronter. Hårde hvidevarer afhænger igen af om dette er gammelt eller nyere.
   Oversigten over hvad der er tilgængeligt mm. kan ses under tegninger.
   Vi håber også der kommer nye hoveddøre med, men intet er jo sikkert.
   Som sagt ved mødet er meget af økonomien fortsat uafklaret fordi det afhænger af hvor meget Landsbyggefonden støtter.

   venligst

   Søren, Arkitekt

  2. Hej Sanni
   Tak for dit indlæg. Sivegaden er en del af strukturplanen, men hænger jo sammen med Helhedsplanen, fordi 1/3 af alle boligerne skal gøres tilgængelige. Det betyder i praksis at der skal kunne køres en bil til tæt ved de berørte opgange.
   Så hvis man stemmer imod Strukturplanen, herunder sivegaden, vil denne del af støtten bortfalde, og dermed skal pengene til resten af renoveringen alene skulle laves med midler fra Helhedsplanen, og så bliver der mindre at lave de andre vigtige ting for end netop vejadgang til tilgængelige opgange.
   Venligst Søren, Arkitekt.

Skriv et svar